Tag et kig på vores samarbejdspartnere herunder.

I Nordic Color er vi stolte af at samarbejde med store europæiske virksomheder, der alle er førende inden for deres felter og hvor flere af dem har vundet priser for deres innovative produkter.

Herunder er en kort beskrivelse af vores samarbejdspartnere.

LANXESS

Er en af verdens førende kemiske virksomheder, med et salg på 8 mia EUR i 2015 og omkring 17.500 medarbejdere i 31 lande. Virksomheden er i dag repræsenteret på 52 produktionssteder over hele verden. Nordic Color samarbejder med LANXESS om salg og distribution af farvepigmenter af mærket BAYFERROX® i Dammark Norge og Sverige.

Klik for at læse mere

Remei-BPB

Laver flydende farver til beton og producerer en lang række beton additiver, f.eks. til brug for imprægnering, afrensnings og forsegling. Vi sælger alle deres produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Contec Fiber

Contec Fibers har omfattende knowhow om brugen af ​​syntetiske fibre der går helt tilbage til 70’erne.

I begyndelsen blev disse fibre kun brugt til optimering af betonens krympningsadfærd, men teknologien er gennem årene blevet kraftigt forbedret, så fibrene i dag er i stand til enten at reducere eller helt erstatte den konventionelle forstærkning, altid baseret på statiske beregninger i henhold til de nyeste standarder og forskrifter.

Brugg Contec ændrede På grund af ejerskiftet i 2017 navn til Contec Fiber AG i begyndelsen af ​​2018.

Contec Fiber’s filosofi:

  • Syntetiske fibre, hvor det er muligt
  • Stålforstærkning, når det er absolut nødvendigt

Reckli

Er en af verdens førende leverandører af elastiske matricer, forme og flydende plast. De har erfaring med og kompetence indenfor alle aspekter af strukturel og arkitektonisk udformning af beton. I Reckli’s hovedkatalog er der omkring 200 standard strukturer, men man kan få næsten alle ideer til betonstrukturer, statuer eller billeder i beton opfyldt. Vi forhandler alle deres produkter i Danmark.

Scholz

Laver farver til mange forskellige formål og har gjort det i 110 år. Lige fra begyndelsen har Scholz koncentreret sig om at opfylde kravene fra selv de mest udfordrende kunder, ved at tilbyde nye innovative produkter i meget høj kvalitet. Scholz produkter omfatter kort sagt farver til alt. Vi forhandler alle Scholz produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Ventraco

Er et af verdens absolut førerne firmaer indenfor indfarvning af asfalt. Der er blevet farvet millioner af tons asfalt gennem årene med ventraco’s specielle høj kvalitets indfarvnings pigmenter. Desuden udvikler ventraco forskellige tilsætnings stoffer til asfalt bl.a. Stoffer der sikre at mere gammel asfalt kan genbruges som ny asfalt. Vi forhandler alle Brugg Contec produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Architects Paper

Blev grundlagt i 2008 som et Premium brand af Europas største tapetproducent, Creation Tapeten AG. Architects Paper udvikler innovative og eksklusive vægløsninger specifikt rettet mod arkitekter. De har mange gange vundet priser for deres unikke vægløsninger, der er ideelle til f.eks. hoteller, administrationsbygninger, lobbier, butikker, sundhedssektoren og restaurationer. Vi forhandler alle Architects Paper produkter i Danmark.