Nordic Color er et dansk familiefirma beliggende i Sønderborg, der samarbejder med en række store europæiske virksomheder om salg, rådgivning og distribution af deres produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Disse virksomheder er alle blandt verdens førende indenfor deres produktfelter og er beskrevet nærmere under fanebladet samarbejdspartnere.

Nordic Colors primære produktserie, er et komplet sortiment af varer til brug for arbejde med beton. Disse produkter omfatter: farver, plast fibre, strukturmatricer, beton additiver, betonpleje m.m. Vi har 30 års erfaring fra betonbranchen og kan derfor også levere kompetent rådgivning.

Vores andre produkter omfatter bl.a.

  • Råstof farver til alle industrier især farve, lak og plastik
  • Farver og tilsætning stoffer til asfalt industrien
  • Forskellige ”High end” tapeter, digitale fotostater, og imiterede stenvægge.

Nordic Color handler udelukkende B2B og på grund af vores lave omkostninger samt de store mængder vi aftager, har vi meget fordelagtige priser. Det er derfor altid klogt at få et alternativt pristilbud af os. Vi har eget lager i Danmark med ca. 350 tons af de mest anvendte produkter og vi kan derfor sende mange af vores produkter ud til vores kunder fra dag til dag.

Nordic Color en virksomhed i god vækst og i 2015 fik vi også børsens gazelle pris. Vi har igennem mange år bevist at vi er en kompetent og stabil handelspartner, både for vores kunder og vores leverandører. Vi ser også frem til at samarbejde med dig.