Euronyl® er høj kvalitets vandbaseret pigmentpastaer produceret på basis af en lang række organiske pigmenter. De konserveringsmidler der anvendes er fri for formaldehyd – holdige eller -dannende stoffer.

Den særlige formel der bruges i kombination med forskellige additiver, gør at man kan opnå et højt indhold af pigment (op til 30-45 %), skabe stabile farvemæssige og fysiske egenskaber samt fremragende sedimentation og lagerstabilitet.

Anvendelse af organiske pigmenter resulterer i meget stærke og strålende farvenuancer. Produktionsprocessen for Euronyl® er behæftet med væsentlige kvalitetskrav. Dette sikrer, at f.eks. farvenuance og farvestyrke varierer på et meget stram toleranceområde.

Euronyl® er i tillæg velegnet til både vægtmæssig og volumen mæssig dosering, og de kan derfor anvendes i maling blandingssystemer. De fremstilles i flere serier, der har hver deres styrker inden for forskellige anvendelsesområder.

Herunder er et overblik over de forskellige produktserier og deres anvendelses områder:

Overblik

Produkt linie

Type af tenside

Anvendelses område

Specielle egenskaber

Euronyl® LF2

nonioniske

Maling & lak, slibende materialer

Opløsningsmiddel-fri, fri for VOC og APEO, meget bred kompatibilitet i talrige systemer.

Euronyl® EN Silicone-fri

nonioniske

Maling & lak samt legetøj

Opløsningsmiddel-fri, fri for VOC og APEO i henhold til RAL-ZU 102,  råvarerne overholde EN 71.3 og EN 71,9, meget bred kompatibilitet i talrige systemer.

Euronyl® TX

nonioniske

Tekniske tekstiler og fleece

Især god kompatibilitet i tekstiler.

Euronyl® UP / UP1

nonioniske, anioniske

Vandbaserede og opløsningsmiddel holdige systemer

Pastaer med en ekstraordinær stram tolerance i forbindelse med farve skygge og farve styrke. Fri for VOC og APEO i henhold til RAL-UZ 102 og RAL-UZ 12a, opfylder kravene i A GBB.

Euronyl® PI / MA

nonioniske, anioniske

Vandbaserede trykfarver, væv, farvning af papir

Særligt gode retention- egenskaber i dekorative applikationer. Nogle farvenuancer er egnede til brug i fødevareemballage (BfR XXXVI).

Euronyl® CB

nonioniske, anioniske

Maling & lak, papir, latex, tekniske tekstiler, og fleece

En lang række forskellige præparater på basis af carbon black pigmenter, til en bred vifte af anvendelser.

Euronyl® batch’es er sikret ved en intern kvalitetskontrol (certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2008). Efter anmodning kan en batch-relateret typeattest udstedes på grundlag af disse testresultater.

Euronyl® kan leveres i mange forskelige emballager IBC containere, tromler, dunke og spande.

Herunder er vedhæftet et farvekort som viser alle farvemulighederne

Klik for at læse mere

Download PDF

Hvis i har spørgsmål om farverne, emballage muligheder, leveringstid, priser, datablade eller sikkerheds datablade så kontakt os venligst på mail eller telefonisk